marți, 29 martie 2011

Vaca de Bulgaria

Da, i-am intalnit cu totii in trafic, sunt acele vaci cocalari, vaci nomade si nu numai, care se mandresc la volanul galetilor de rugina  cu multi cai putere, pe care le-au achizitionat de la alte vaci cocaleri samsari de galeti de rugina cu multi cai putere,  la fabuloasele sume cuprinse intre 100 si 200 de evro .
 In aceasta cateforie nu intra soferii masinilor de firma inmatriculate in BG. Cu vaca bulgara ne putem intalni in doua locuri:-
-La stirile de ora 5 (de dorit) unde pot fi vazute in diferite ipostaze contorsioniste in jurul diferitelor elemente de mobilier stradal. Mai grav este cand din cauza lor ajung si alte persoane nevinovate prin spitale.
-Pe starzile si asa pline de obstacole imposibile ale minunatei noastre tari. Eh acu sa te tii.  In acest sens ar trebui sa incepem intocmirea unui  ghid de supravietuire in prezenta acestor  monumente  de prostie, analfabetism si inconstienta. Sa incepem:
1. Cand vedeti in oglinda retrovizoare o vaca de BG trageti aer in piept,  semnalizati dreapta, reduceti viteza si iesiti in afara spatiului carosabil chiar dak riscati sa intrati intr-o cladire, stalp, gard, vaca ce paste linistita. De ce? Simplu. Vaca de BG, nu are permis, frana, ochelari de vedere  si nici creier. Si credeti-ma,  oricat de grave ar fi repercusiunile pentru manevra dvs, scapati mult mai usor decat daca v-ar ajunge Vaca de BG din urma;
2.Cand vedeti o vaca de BG  ca se apropie de dvs pe contrasens, semnalizati dreapta, accelerati si acrosati vehicolul din fata dvs . De ce? Simplu. Vaca de BG nu are permis, frana, ochelari de vedere  si nici creier.
3.Cand sunteti la semafor si aveti culoarea verde sau sunteti pe drumul cu prioritate iar din stanga dvs vine o vaca de BG,  trageti aer in piept, accelerati brusc, urcati vehicolul pe trotuar chiar daca in acest timp ati calcat déjà 4 vaci pietoni plus un caine care se lingea dezinteresat sub coada. De ce? Simplu. Vaca de BG, nu are permis, frana, ochelari de vedere  si nici creier.
Astea ar fi doar cateva modalitati prin care puteti evita cu riscuri minime vacile de BG din trafic.
Don’t milk and drive!
Nu uitati de rovinieta!
Roviniete.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu