miercuri, 23 februarie 2011

Vaca corporatista a.k.a. Vaca cubical

Scuze pentru intarziere dar am facut o pauza de cateva ore, timp in care i-am injurat (in sine, bineinteles) pe cei de la adsence, care nu vor sa ma bage in seama pentru ca blogul meu are continut explicit si limbaj codat.
Daca imi spuneau:"Baa, esti un bobitoc agramat!", intelegeam.
Dar sa ne intoarcem la vacine noastre. Astazi vorbim despre vacile corporatiste.  De ce? Pentru ca cel putin eu am fost si nu mai sunt de cava timp si nici nu ma mai prinzi pe acolo;) Da, prefer sa stau acasa si ma joc de-a gospodina (asta cat timp ma mai suporta nevasta-mea) decat sa accept sa fiu un soricel de cubical, temator de vaca middle management(vaca m.m.), de target, de raportul lunar, de faptul ca vaca sef indirect este mahmur in dimineata asta si am auzit la cafea ca daca nu facem push luna asta din bonusul trimestrial nu va putea merge la Miami anul asta. Si asta clar ca o sa aiba repercursiuni asupra existentei mele, a masina mici si cochete cu consum nelimitat sau asupra bonurilor cadou sau de masa. ALOOOOOOOOO!!! vremurile alea au apus de mult. Masina de serviciu? este acum cea cumparata de tine. Consum nelimitat? da, poate atunci cand te uiti pe bord si-ti dai seama ca te duci la clienti cu tramvaiul. Bonuri de masa????hahaha, acum chiar bati campii. Asa ca de ce sa mai stai acolo? nu-mi spune, stiu, pentru ca esti de foarte mult timp in companie si ca timpurile se vor schimba, k asa spune boul ala de vaca m.m.BUZZ! nu, vremurile nu se vor schimba, si de ce sa-l asculti pe pupincuristul ala care nu inceteaza sa-ti vorbeasca din carti. Atunci, ramai acolo si cand implinesti cei 10 ani in companie si te identifici in totalitate cu idealurile marete ale acesteia, vei primi pe langa -50% din salariu si o solnita, ceas, tricou sau cana, brand-uite bineinteles.
Ce vreau sa spun cu acest post? Nu stiu pentru ca iar am cazut in vin. Dar sunt singur ca ati inteles;)
P.S. esti corporatist? te-a futut sefu tata ziulica? Nu te descarca pe cei din trafic si mai ales pe instalatorul care ti-a montat antena prin satelit si mai ales nu lasa ciubuc 2 lei, ia-ti mai bine un prezervativ cu ei, nimeni nu vrea mai multi ca tine pe strada;)
Dedicat corporatistului Garii de Nord

http://www.youtube.com/watch?v=NisCkxU544c

La, la, la nu au fost animale!

<a href="http://www.military-shop.ro/index.php?ref=193&affiliate_banner_id=8" target="_blank"><img src="http://www.military-shop.ro/affiliate_show_banner.php?ref=193&affiliate_banner_id=8" border="0" alt="midsize-girls"></a>

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu